18 Ocak 2010 Pazartesi

Yeteeeeeerrrrrrr


Şu bloğa yazmaya başladığımdan beri bir tane olumlu post giremedim arkadaş. Demirören'in bir yerlerde konuştuğunu duyduğumda kalbim nasıl sıkışıyor bilemezsiniz. Yine ne yumurtlamış, yine nasıl rezil etmiş yüzyıllık camiayı soruları geliyor ilkin aklıma. Sağolsun o da beni hiç utandırmıyor, her mikrofon gördüğü yerde çapını! belli ediyor.
''Beşiktaş'ın gerçek sahibi 22 bin kongre üyesidir'' işte son olarak bunu buyurmuş. Hayatında İnönü'nün önünde geçmemiş, maddi çıkarları için kulübün çevresinde dolanan, Galatasaraylı-Fenerbahçeli adamlar varken 22bin kişinin arasında onlar Beşiktaş'ın gerçek sahibi.
Her maçta armanın peşinden koşan, son maçta olimpiyatta zatürre tehlikesi yaşayan, cebindeki üç kuruş parayı kulüp kazansın diye Kartal Yuvası'na yatıran, 2000 lirası olmadığı için kongre üyesi olamayan bizler ise çapulcularız bu adamın! gözünde.
Sus artık adam sus. Sus ve git.Kongrede oy kullanacak şerefli, haysiyetli, insanlıktan nasibini almış BEŞİKTAŞLILAR da elini vicdanına koysun ve ona göre oy versin hiç değilse. Daha fazla kötülük yapmayın bu kulübe. Lütfen.

Hiç yorum yok: