14 Ocak 2010 Perşembe

MAXIMILIANO


  bizim basin ardayi liverpoola transfer etmeye  devam ederken, liverpool maxi rodriguezi kadrosuna bedava katmayi basardi. 3.5 yillik anlasma yapmislar arjantinliyle. ust seviyede oynayabilecegi en az  2 yil daha var. arjantinliler icin her zaman zor  olmustur ingilterenin yagmurlu iklimi, ingilizlerde bu yuzden fazla yonelmezler guney amerikalilara ve  ozellikle arjantinlilere. sozunu ettigimiz maxi olunca tabi isin rengi degisiyor, ayaginda top tutmayi seven  ve birebirde paslasmak, yardimlasmak yerine daha cok rakibini calimla gecmeyi deneyen oyuncu, cok dayak yer ingiliz stoperlerden.
 transferde en buyuk etken tabiki ispanyol  benitez, mevcut kadrosunda uc arjantinli mascherano, insua, bruna 3 brezilyali ve 5 ispanyol oyuncu oldugunu dusunursek pek fazla uyum sorunu olacagini dusunmuyorum.
  liverpool  adina cok yerinde bir transfer, ellerinde skoru degistirebilecek gerard ve torrres'ten baska oyunculari yok, maxi bu acigi kapatabilecek bir oyuncu, kanat oyuncusu olmasina ragmen golcu bir isim, sene sonunda dunya kupasinin olmasi maxi icin ayri bir motivasyon kaynagi.
  eger sezon  sonunda en azindan sampiyonlar ligi bileti alinamazsa basta ispanyol hoca benitez, ispanyolca ve portekizce konusan bir cok futbolcu ingilterenin yagmurlu havasina hasret kalacaktir...

Hiç yorum yok: