17 Ocak 2010 Pazar

SERGIO CANALES


 Ada ve ispanyol basini son 1 haftadir racing santenderin 19 yasindaki futbolcusu sergio canalesi konusuyor. sevilla macina canalesin attigi iki klas gol dev klupleri biranda transfer rekabeti icine soktu. ispanyol basini canalesi barcelona ve realmadridin ada basini ise chelsea ve arsenal istedigini yaziyor.
  canales basina,  gelen bu tekliflere sasirdigini, "ispanyada" mutlu oldugunu ve santanderin kendisi icin cok onemli oldugunu belirtmis.
  peki canales kimdir?
tam adi  Sergio Canales Madrazo, 16/02/1991 yilinda Santanderin  ufak bir kasabasi olan Madrazo'da dogdu. futbola dogdugu sehir santaderin altyapisinda basladi,sol ayagini muthis kullanmasi nedeniyle kisa surede santanderin  antrenorlerin ilgisini ceken canales henuz 16 yasindayken A takim ile idmanlara 17 yasinda ligde forma giymeye basladi.ispanyaNI  tum alt yas kategorilerindede forma giydi. ilk sezon onun icin pisme donemiydi. 2009/20010 sezonu basladiginda canales forma giydigi karsilasmalarda dikkatleri uzerine cekmeye basladi. ortasahada hucuma yonelik oynayan  canales kisa zamanda scoutlarin gozetimi altina girdi, sevilla macida o maclardan birisiydi ve canales oynadigi muthis futbolun yaninda iki harika gol atmasi transfer piyasasinin karismasina neden oldu...
 ben caneles verdigi demecten ispanyanin disina cikmak istemedigini anladim hedefi real yada barca.. yerinde olsam gozum kapali barcelonanin sicak kumsallarina inmistim bile, real de insan yiyen dinazorlarla basa cikmasi imkansiz, barcada xavi nin yavas yavas emeklilik zamani geliyor.
  canales attigi iki golun linki altta, ozellikle gol vuruslarindaki soguk kanlilgi ilgimi cekti, 19 yasinda bu ozguven baya saglam referans...

 http://www.youtube.com/watch?v=jr0yaokaQkc

1 yorum:

dj_aNdy dedi ki...

Sevgili İbrahim,

Bu adamı çok beğenirim ayrı ama davetiyen
heniz gelmedi:)))