6 Ocak 2010 Çarşamba

TABATa 8 BAtUHAN 5 MILYON EURO


  Sezon basi tabatayi 8 milyon euroya transfer eden buyuk baskan yildirim demiroren, batuhan icin 5 milyon euro bedel bicmis. aslinda soylenecek o kadar cok sey varki, bu aradaki celiski benim gercektende aklimi kacirmama neden olabilir. bir klup ancak bu kadar kotu yonetilebilir, haysiyeti, serefiyle oynanabilir.
 baskan sana bir soru sorucam sirbistanda 19 yasinda bir cocuk var adi batic, bu arkadas sirbistanin butun alt yas   milli takimlarinda forma giymis gol rekorlarini alt ust etmis, 1.92 boyunda avrupanin dev takimlariyla adi geciyor, sozum ona sirbistanin gelecekteki en buyuk golcusu olarak gosteriliyor, gectigimiz sezon partizan takimindan, pismesi icin Jagodina takimina yollaniyor, adamlarin pismesi icin gonderdigi  o batic takiminin degisilmezi oluyor, jagodina sehri resmen batice tapiyor, batic oynadigi 11 macta 8 gol atiyor, oysaki partizan takiminin esas forvetleri 40 macta neredeyse batic kadar gol atabilme basarisi gosteriyor. batic sezon sonu yuvasi partizana donuyor, partizan taraftari heyecanla oz evlatlari baticin maclarini iple cekiyorlar, fakat bir soylentidir partizanin hocasi, baticin biraz daha pismesi gerektigini soyluyor ve kiralanmasi icin bir takim bulunmasini istiyor. taraftar kisa sureli bir sok yasiyor nasil olurda bu genc adama guvenilmez oysaki daha batic 17 yasindayken bir yigin premiere lig takimi batice talip olmus, ama partizan yonetimi sen bizim evladimizsin seni birakmayiz diyerek cocugu kandirmislar, batic gittigi jagodinada  yeteneklerini gostermis fakat partizanin hocasi batice bir turlu guvenememis. aslinda basinda cok yuksek sesle konusulmasada batic ile hoca arasinda tatsiz seyler gectigi konusuluyor ve hocanin batici bu yuzden takiminda gormek istemedigi dusunuluyor. fakat partizanin son senesinde rakiplerinde formsuz olmasi nedeniyle 2 kupa kazanmasi  partizan hocasinin elini kuvvetlendiriyor ve yonetim hocayi dinliyor. batice takim aranmaya basliyor, oysa jagodina batic icin teklifini yapmistir, baticte jagodinada oynamak istiyordur nede olsa tanidigi, basarili oldugu takim . taraftarlarin sevgilisi, fakat partizan yonetimi hayir biz seni baska takima vericez diyorlar ve isleri ellerine yuzlerine bulastiriyorlar, takim bulunuyor fakat batic omzundan sakatlaniyor ve  ufak bir olayda batici klup yonetimi arkasindan vuruyor ve kadro disi birakiyorlar, batic allah sizi bildigi gibi yapsin diyor ve arkasini donup partizana donuyor. partizanin hocasi bu kotu supriz nedeniyle uzgun fakat batic sakat oldugu icin bir o kadar sevicli. batic sakatligi atlatiyor form tutmaya basliyor partizan taraftarlari devre arasini iple cekiyor fakat unuttuklari birsey var partizanin hocasi, o tekrar sahne aliyor ve batici kiralik vermek istediklerini soyluyor, batic saskin, batic ne oldugunu farkinda degil, nerede hata yaptigini bilmiyor, o19 yasinda  isin icinden cikmaya calisirken, is bilmis baskan cikiyor baticin bonservisini 5 milyon euro oldugunu acikliyor.

  simdi baskan yildirm demiroren sen bu baticin yerinde olsan baskanina ve hocana ne kadar guvenirsin, eger bu adami satamazsan artik ne kadar faydalanabilirsin, bu adam buldugu ilk firsatta baska bir klube gidip orda efsane olmak istemezmi,hele hele batic allah korusun kizilyildiza gider  ustune birde gol makinasi olarak birgun sizin karsiniza cikarsa sen nasil hesap verirsin partizanin siyah beyazli taraftarina ...

Hiç yorum yok: