14 Nisan 2010 Çarşamba

mehmet topal valencia flortu

ispanyada bir mehmet topal firtinasi koptu gidiyor, ispanyollar mehmet topalin valenciaya cok yakin oldugunu belirtmisler. bana sorarsaniz transferin olasiligi nedir diye, %75 bitti derim.. mehmet topal dardanelden galatsaray geldiginde genc yedek, gelecege donuk bir oyuncu olarak alindi, linderothun 3 senede oynadigi mac sayisi bir elin parmaklarini gecmeyince henuz 20 yasinda galatasarayin banko oyuncusu oldu..
bazi oyuncular vardir sadece yetenekleri yetmez forma giymelerine, sansta lazimdir, iste tamamen o sansli adamlardan biridir mehmet topal.. euro 2008 de milli takimin son maclara dogru emre,servet,emre,gokhan zan, aurelionun sakatlanmalariyla beraber sans buldu hatta almanya macinda stoper oynadi ve sonrasi, avrupadan gelen teklifler reddedildi galatasaray klubu tarafindan, everton belcikali feallaniyi katti kadrosuna mehmet topal yerine, feallani suan takimin temel taslarindan birisi konumunda, yasadigi gelisimi anlatmaya gerek yok, bizim topal galatasayda kaldi...yerinde saydi ama demekki euro 2008 de biraktigi izler hala devam ediyor...
 galatasaray takimi futbolcu satmakta en basarisiz kluptur acik ara turkiyede ama bu nedense hic yansimaz medyaya, aklima suan bir cirpida yiginla  adam gelir, tanju,hakan,emre,okan,ribery,servet,arda  bu adamlarin cogu bonservissiz kacmistir yada para ettigi donemde satilmayip elde patlamistir.. mehmet topal para ederken satilsin derim, valencia az klup degil ispanyada, kadrosunda villa, silva olan kadroda oynayacak topal, muhakkak ki ustune birseyler katacak..
  beni transfer icin en cok umutlandiran olay, valencianin ayni bolgeye 3 yil once arjantinli banegaya 18 milyon euro gibi ucuk bir rakam vermesi..  banega ne verdi derseniz valenciaya koca bir sifir.. mehmet topalin verecegi mutlaka daha fazla seyleri var.. ahh nerede o uzaktan mermi gibi sutlarin, futbolsever olarak insan ozluyor..

Hiç yorum yok: