10 Nisan 2010 Cumartesi

chicarito manchesterda

manchester united meksikadan javier hernandez ile sozlesmeyi imzalamis ve uefaya bildirmis.. acikcasi televizyonda devamli chivasin maclarini gostermelerine ragmen bir kac kez denememe ragmen hicbir maclarini 90 dakika izlemeye tahammul edemedim, gercekten avrupayla aralarinda futbol anlayisi olarak cok fazla fark var meksika liginin..futbolcuların çoğunun teknik olmasına rağmen, oyun içi tempoları çok düşük, ingiltereye uyum sürecini kısa sürede alex fergusonla atlatacağını düşünüyorum hernandezin.. bana göre son donemde yetistirdikleri en buyuk golcu borgetti'idi, dos santos malumunuz, hugo sanchezin yaptiklarini hicbiri yapamadi bu alemde..

sir alex transferi yaptiysa bizede bekleyip gormek duser, uzun bir surec izlediklerini tahmin ediyorum, gerçi bizim bloggerlardan bu transferide eleştiren çıkacaktır , herşeyi beklerim bizim bloggerlardan… lakabi "chicaritos" hernandezin, 2006dan bu yana chivasta forma giyiyor, meksikalilarin umut bagladigi en buyuk isim "dos santos kardeslerle" beraber.. gecen yil ligde oynadigi 25 macta 4 gol, libertodereste ise 5 macta 3 gol basarisi gostermis, libertodereste gosterdigi bu performans avrupali scoutlarin goz hapsine girmesini saglamis..tabi alex fergusonunda! geçen sezon oynadığı 28 maçta 21 gol atınca kendisinide hayaller tiyatrosunda buldu..
tevez ve ronaldonun gidişi sonrası o bölgeye forvet transferi yapmadı kırmızı şeytanlar ve bunun cezasını şu anlık şampiyonlar ligine erken veda ederk çektiler, ligde chelseanin arkasına düştüler, rooney’nin sakatlanması sonrası hücumda inanılmaz düşük performans gösteriyorlar.. transferin bayern mağlubiyeti sonrası gelmesi rastlantı değil..
bilekleri yumuşak olan hernandez kısa boyuna rağmen hava toplarındada etkili, sir’in mutfağından geçince kople bir forvet olması sürpriz olmaz.. avrupaya hosgeldin chicaritos…

Hiç yorum yok: