16 Haziran 2010 Çarşamba

ISTE DUNYA KUPASI BU!

dunya kupasinin ilk sansasyonel skorunu bugun elde ettik, bunun icin sevmiyormuyuz futbolu zaten.. bir tarafta ispanyanin elit futbolculari diger tarafta genc millilerde son yillarda kupalari toplayan isvicrenin alplerinde fiskiran yetenekler toplulugu, ispanya bilindik basliyor maca pas ustune pas, isvicre beton gibi defansiyla, tas gibi ortasahasiyla eritiyor tum ispanya hucumlarini. otman hitzfeldin elinin degdigini hemen farkediyorsunuz isvicrenin futboluna, tam saha pres, kontralarda muthis hizli dikine paslar, kondisyon, surat ne arasaniz var, isvicre ite kaka golu buldugunda ispanya cephesinde sok var.. alonsonun fuzesi, erenin rakiplerini ipe dizerek gectikten sonra ayak disiyla plasesinden sonra okay karacan tadinda iste dunya kupasi bu diye haykirmak istedim...
  almanya macindan sonra futbol adina aldigim zevk iki katina cikti ve daha ilk grup maclarini izliyoruz, cok degil 2 hafta sonra kiran kirana zevkli mucadeleler bizi bekliyor, isvicre, gana, fildisi olumlu anlamda turnuvaya damga vuracak ekipler gibi gozukuyor..
  G veH grubunu beraber ele aldigimizda isin zevkli tarafi orada basliyor, ispanya buyuk bir supriz olmazsa grubu ikinci bitirecek peki G grubunda lider kim olmak ister? brezilyami, fildisimi yoksa portekizmi... diger bir ihtimal isvicre duruma gore ikinciligimi ister?
 son sozum tekrar okay karacan tadinda ISTE DUNYA KUPASI BU...

Hiç yorum yok: