26 Aralık 2008 Cuma

Fabregas out ArshavİN

arsenal da bu sezon sular bir türlü durulmuyor. şampiyonlar liginde portonun gerisinde kalındı.. ligde lider liverpoolla 8 puan fark oluştu.. şuanda premier ligde aston villanın bile gerisindeler.. yani çok bilmiş ertem şenerin ''çoluk çocukla dünyaya meydan okuyorlar!'' tezi foss çıktı.. o çoluk çocuk tayfası çok yetenekli olabilir fakat henüz arsenal gibi bir takımı taşıyacak mental güce sahip değiller..
bunların üstüne, takımın lideri fabregas ın sezonu kapatması arsene wengeri kara kara düşündürmeye başlatmış. zaten rosicky 2 seneden beri yok.. elde olan orta saha oyuncuları da flamini, gilberto silva, alexandre hleb bu yaz ne hikmetse elden çıkartıldı. lassana diarra 5 milyon pounda portshmuth a satıldı, oradan 20 milyon pounda real e geçti..
gündeme hemen isimler düşmeye başladı.. ilk hedef arshavin. zenitten haftada 65 bin pound kazanan arshavin için önce klübüne sonra kendisine güzel bi ödeme yapmaları gerekecek.. eğer alırlarsa son yıllarda gerisinde kaldıkları barça ve reale çok büyük bir gol atmayı başarırlar. arsenalede yakışır benim düşüncem. tabi almayı başarsalarda şampiyonlar liginde oynatamıyacaklar..
diğer gündemdeki isim xabi alonso. ispanyolu 4 aylığına kiralamayı düşünüyorlarmış. ne kadar katkı yapar 4 ay içinde orası meçhul.
şampiyonlar ligindeki rakipleri romanın iştahı kabarmaya başlamıştır şimdiden. bakalım o çoluk çocuklara neler yapacaklar....

Hiç yorum yok: