24 Aralık 2008 Çarşamba

Anılar Bitmez Burda!!.




eylül 2006: okul başlıyor
eylül 2006: birbirimize ısınmak için ufak bi halı saha maçı ayarlıyoruz varanların yurttaki arkadaşlarını ilk maçta yenmeyi başarıyoruz. sınıfta ufak bir kaynaşma başlıyor
ekim 2006:sınıfta batak dörtlüsünü olusturuyoruz apoyla ikimiz müthiş bi ikili olup ağız burun hareketleriyle herkesi alt ediyoruz.
kasım 2006:sınıfta bir playstation furyası başlıyor. varanların kazandığı müthiş geri dönüş hikayesi hala dillerde.( 3-0 dan 4-3) şafaklara giren hesap o gün 70 ytl civarında..
kasım 2006:ben varo melih apo arsaya taşınıyoruz. arsay günleri başlıyor.
aralık 2006: sınıfın ilk akılda kalan espri bombası şafak tarafından patlatılıyor
şafak:'' hocam bi ara verebilirmiyiz ''
nilüfer hoca:''ne arası??''
şafak:''bacak arası''
aralık 2006:sınıfın en büyük aşk hikayesi o günlerde filizleniyor. pınar sınıfta aniden yere düştüğü anda onun yanına ilk gelen varan oluyor . ve kucağına aldığı gibi koşarak kavaklıdan kırklareli hastanesine kadar götürüyor.
ocak 2007:şafak halit arsayda bizi ziyaret ediyor ve alkollü geceler bitmemek üzere başlıyor
ocak2007: vizeler başlıyor ve KRAL arsaya geliyor. zaten alkol katsayımız hergün artarken birde kralın gelmesiyle tam bir çaresizliğe düşüyoruz.
şubat2007:o günlerde sınıfta halıs ve geyüpün bol analı bacılı sohbetleri herkes pür dikkat takip ediliyor. işin garibi onların iç bir zaman küsmemesi.
mart 2007: mart ve baharın gelmesiyle ev ahalisi toshiba laptopumla bol bol zaman geçirmeye başlamıştı. bubunla beraber eldeki nasırlar sertlikten öteye geçip katranlaşmaya kadar gitmişti.
mart 2007:sınıf turnuvaları başlıyor ve artık sınıfın tam birlik olma zamanı gelmiştir. müthiş maçlar çıkartan takımımızın göze çarpan oyuncuları dani halıs orta sahada bir takımı maesrto gibi yönetiyor ibrahimeriç forvette golleri leblebi gibi atıyor. ortasahada varo dinamo gibi ileri geri modern futbolun gereklerini yerine getiriyor, solbek şafak hücuma ani bindirmelerle katılıyor dörtlü defansı toparlıyor, stoper korayın yanından geçenerden kemik sesleri yükseliyor, stoper geyüp rakip forvetlerin ilgisini pürüssüz bacaklarında topluyor. sağ bek apo hakemle ilgileniyordu. takımız yarı finalde elenirken turnuvanın en renkli takımı oluyor ilerisi için umut vaadediyordu.
nisan 2007:herşey yolunda giderken acı haber tez duyuluyordu. okulumuzun önde gelen isimlerinden apo tampondan operasyon geçiriyordu. operasyonu gerektiren nedenler arasında aponun ülkü ocağında geç saatlere kadar takılmasının olduğu kulaktan kulağa dolaşıyordu.
nisan 2007:operasyondan sonra apo arsaya dönmemek üzere yuvamızdan ayrılıyordu..
nisan 2007: kırklarelide boyuna göre kız bulamama tribine giren erdal artık tüm bu olumsuz şartlardan bıkmış yaralarına dem vurmak yerine emaneti çıkartıp tüm sınıf önünde masaya vurmuştu. sınıfta biran ölüm sessizliği hakim olmuş kısa bir süre normal rutin moda geçilmişti
mayıs 2007: kakava şenlikleri başlamış alkol tüketimi hat safhaya geçmişti.
mayıs 2007: melih odasından çıkmamaya başlamıştı.bütün gününü uyuyarak geçiriyordu bunun nedeni merak etmeye başlamıştık fakat hiçbir anlam verememiştik.
mayıs 2007:havalar iyice ısınmış kral finaller için kırklara ayak basmıştı ona şaşalı bir karşılama yaptıktan sonra inimizden çıkmaya karar vermiştik. artık okuldan arta kalan zamanlarımızı pikniklerde yiyip içerek geçiriyoruk. barda filmi de o sene akılda kalan bir diğer UNSURDU.
haziran 2007: finaller bitiyor arsaya bir dönmemek üzere eşyalarımızı alıp kavaklı spor klübünün lokaline bırkmıştık. stajımızı hiltonda yapmak üzere istanbula doğru yol aldık.....
belki daha sonra devam ederim ......
son..






Hiç yorum yok: