7 Mayıs 2010 Cuma

TARAFTARIN ISTEDIKLERI

besiktasta en cok kimi gormek istersiniz diye anket actigimda henuz quaresma borsaya bildirilmemisti.. ilk uc gun deco rakiplerine fark atarken Q7 haberiyle cumbur cemaat oylar Q7 a akti.fakat bu sonradan Q7a gelen oylar 1.lik icin yeterli olmadi, deco ilk uc gunde aldigi oylarladfa olsa %37 lik kismin oyunu aldi, Q7%32yle bir at boyu gerisinde kaldi portekizlinin.. kuranyinin cska moskovaya gideciginin haberleri yapilmasindanmidir yoksa bobodan memnun olmaktanmidir bilinmez kuranyi  en az oyu alip beni sasirtmistir acikcasi, ondan en az ikincilik bekliyordum. oylarin sadece %8 ini aldi, kalou gecmeyi basardi kuranyiyi, %21 lik gibi bir oranda oy aldi.. iki kanat adaminin bu kadar yuksek oy almasi bence bu sene o mevkide bobo, ekrem, ismail, yusuf, tello, holosko gibi alakasiz devsirme isimlerin ve serdar gibi formsuz oyuncularin oynamasinin bir disa vurumu..krasici ankete koymadim cunku en cok onun oy alacagini tahmin ediyordum, fakat transferi su asamada imkansiz gorundugu icin koymadim ankete...
 yerliler kategorisinde bonservisi olmamasi ve turk oyuncular icinde en buyuk kariyere sahip olan isim hamit oldu, %43 le oylarin yarisini aldi. diger yerli oyuncu volkan sen yine bir kanat oyuncusu %35 le ikinci oldu ve tuncayi geride birakti, bunda genc olmasi ve bu sezonki performansi onemli etken gibi gorunsede, tuncayin fenerbahceli olmasi ve nihatin yurtdisindan gelip facia performansi bence daha etkili oldu.. murat ceylana eskisi gibi bir ragbet yok,taraftar arasinda gecen yil en cok ismi gecen, istenen yerli olmasina ragmen bu sezonki kotu performansi ve o bolgede necipin olmasinin verdigi dezavantajla ancak %12 de kaldi.. ama biz yinede temkinli olalim nede olsa antepin topcusu..
 sonuclar bize gosteriyorki tarftar oncelikle safkan  hucumcu kanat oyuncusu istiyor. fakat yabanci kategorisinde deconun Q7i ve kalouyu gecmesi birde oyun kurucu ortasaha ozleminin oldugunu gosteriyor. yerliler icinde emre disinda o tip oyuncu ne yazikki yok, 10 yil dahada gelmez, biz o treni sergenle kacirdik!  tabata ve delgadoya guvenip yola cikarsak sezon ortasi gelemden hararet yapar tribunler dikkat!

Hiç yorum yok: