28 Mayıs 2010 Cuma

BIR ZAMANLAR

yil 2006 aylardan ekim batuhan ingiliz kluplerinin kiskacinda, hurriyette bos durmuyor batuhani antrenorlerine soruyor buyrun
Antrenörleri Batuhan Karadeniz’i şu sözlerle tanımladı

Beyaz Carew
Şenol Erkuloğlu (BEFAM yöneticisi):
Rusya ile oynanan karşılaşmada attığı gol hala konuşuluyor. Benim gözümde beyaz Carew. Sergen gibi teknik, Gökhan Güleç kadar hızlı.
Ömer Gülen (Antrenör):
Hiçbir antrenmanı aksatmadı. Top tekniğini fiziği ile birleştirip bu kadar rahat oynayan oyuncu yok. Gol atmaktan çok attırmayı seviyor.
Halim Okta (Antrenör):
İyi bir tekniğe ve gol vuruşlarına sahip. Hava toplarında oldukça etkili. Bir santraforda olması gereken özelliklere sahip.
Haluk Duranoğlu (Antrenör):
Mütevazi ve çalışkan. Çok sakin. Gol yollarında çabuk düşünen ve hemen karar verebilen bir özelliğe sahip.
Sami Şenol: (Minik Takım’dan ant.):
Minik takımdayken futbolu ve davranışları ile sahada tam bir lider gibi hareket ediyordu. Uzun boylu olmasına rağmen bileklerini çok iyi kullanıp çalım atıyor.
Sarp Yiğit (Antrenör): Hırslı ve kabiliyetli. Rakip ceza alanına girdiğinde, gol atmadan kendi sahasına dönmez.
haberin tamami icin tiklayin..
ya cok buyuk yalancisiniz yada bu adami 4 senede mahvettiniz.

3 yorum:

Ayhanlar Platform dedi ki...

Bi adam 4 senede bu kadar mahvolmuş olamaz Teknik Direktörleri biraz sallamışlar birazda oyuncularını övmek zorunda oladuklarından belkide böyle konuşmuşlar bence

ASVALTTAICENLER dedi ki...

benim futbolculuguna hic sozum yok, zaten anlamadigim yerleri kalin yazdim, gol atmaktan cok attirmayi sevdigini soylemis hocasi, higuain olayini hatirladim, mutevazi oldugunu soylemisler, herkes simarikligindan, burnu havada olmasindan dem vuruyor simdilerde, takimda tam bir lider oldugunmu belirtmisler, a takimdan gonderilme nedeni sorumsuzlugu olarak gosterildi, demekki bir yerlerde hata var.

hArun dedi ki...

batudan cacik olmaz