6 Aralık 2009 Pazar

%100 futbol



 
  dun aksam icerdeki diyarbakirspora kaybedilen puanlar dahada onem kazandi bugun eskisehir fenerbahce macindan sonra, kanaryalar bu haftada maglubiyet serisini istikrarli sekilde surdurdu.  ridvan hocayi izleyip klavyenin basina gectim dun aksam besiktas macindan sonra yuzunden gulucukler eksilmeyen ridvanin rengi bezi atmis, sinirden guntekin e bitane sol krose gecirecek dedim. hele bir ara soz donup dolasip hakem hatalarina geldi studyoda birbirlerine girecekler diye cok korktum, formundaydi ridvan hoca, herkese teker teker giydirdi, fakat en dikkatimi ceken aziz yildirima daima sayinli, sizli bizli diye hitap eden ridvan hoca sayini falan birakmis direk aziz yildirim diye daldi konuya ve "sen" bu futbolcularin gece neler yaptigini biliyorsuna getirdi hizina alamayan ridvan hoca 6 tane fenerbahceli futbolcunun devre arsainda biletinin kesilmesini talep etti ki bu rakam gecen hafta 4 idi demekki fener bu istikrarini devam ettirmeyi basarirsa buna paralel olarak  ridvan hoca da katilacak.
   dun aksam besiktas macindan sonra diyarbakirin kalecisi gokhan canli yayina cikmisti %100 futbola ve mac icinde bir pozisyonda hic bir darbe almamasina ragmen kendisini yere birakan gokhana, ridvan hoca gulerek noldu gokhan top toplayicimi vurdu baldirina diye soruyordu espirituel bir sekilde her ne hikmetse o esprituel adam gitmis hittlerden klonlama biraz estetik falan  ridvan hocaya benzeyen bir adam gelmis %100 futbola zannettim..
  neyse bi ara hoca ogretmenlige merak sardi fakat ne sarma iyikide ogretmen olmamissin ridvan hoca, allah dusmanimin basina vermesin boyle ogretmen. ridvan hoca fenerbahceye verdigi notlari aynen geciyorum
        -fizik guc: SIFIR
        -taktik anlayisi:SIFIR
        -kenardan gelen oyuncularin durumu:SIFIR
        -oyun disiplini:SIFIR
OTUR SIFIR..
fenerbahce sinifta kaldi. ridvan hoca bu, adami  butunleme sinavlarinda surundurur valla
  gectigimiz yillardaki fenerin orta sahasini saymaya kalkti ki o an  ridvan hocanin yuzunu gormeniz lazim di ozellikle aurelio, appiah dedi ve nutku tutuldu aklina kimse gelmedi pierre(van hoijdonk) vardi dedi icine s.ctik gibi bir mimikle , sinirinin kurbani oldu ridvan hoca  s.ctik bari  bide sivayalim dedi devam etti semihle , washington'la, ne ortasahaymis breh.
  umit ozati bile ozledim gibi bir ifadede bulundu valla carlosun yerine dusulmez de degil hani.
  gelelim hocamizin son bombasina, acikcasi ben yikildim ntvspor.net ten 15 kere  arka arkaya izlemisimdir, karnima kramplar girdi izlerken hocayi, sizlere tam dakikayida vereyimde mahrum kalmayin bu bombadan "dunya umurlarinda degil" baslikli video 5. dakikadan sonra izlemeye baslayin, konuyu dagitmadan ridvan hocanin bombasini anlatayim
 hoca bu maci yorumlamanin cok zor oldugunu soyluyor yorumcular icin, taraf olmaktan cok yorum yapmakta cok zor diyor ve o arada sesi boguluyor gibi cikiyor resmen kelimeler bogazina takiliyor, (ama  bir anda kontraya geciyor )taraf olsan zaten daha "agir" konusursunda diye bir tehdit savuruyor once ve  taraf olarak ne hissettigini soyleyemiyecegini soyluyor. o baska bir duygudur diyor gozlerini kisarak ve manali bir sekilde   ama  ridvanin resmen futbolculara taraf olarak sizin futbolcu kere hepinizin anasini, manken karisini, topa vuran ayaklarinizi, gelmisini, gecmisini  demek istedigini benim gibi herseyde mana bir anlam  arayan adamlar  o manayi cikartiyor...ridvan en sonda noktayi koyuyor "ama burada ne hissettigimi soyleyemem".. soyle be hoca valla soyle biz arkandayiz.
  macin fark yaratan oyuncusu suphesiz ridvandi bu hafta..

Hiç yorum yok: