21 Mart 2010 Pazar

TARAFTARDAN IBRAHIM KAS'A OLUR

gectigimiz hafta oynanan kasimpasa maglubiyetinin bas kahramanlarindan olan ibrahim kasin bir ropartajina rastgeldim internette dolasirken, ufak bir bolum vereyim sizlere,

Kulübümüz, son yıllarda gençlere yaptığı yatırımlarla adından söz ettiriyor. Altyapıdan çıkan gençler ve yapılan transferler geleceğe dönük planların bir kısmı. Aslında bu genç futbolcuları izlerken geleceğin Beşiktaş’ını da izliyoruz.. Hatırlamak için kadroya bir göz atarsak önümüze çıkan isimler şunlar: Korcan, Atilla, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Koray Şanlı, Mehmet Sedef, Aydın Karabulut, Burak Yılmaz, Batuhan… İlk 11’in 10’unu tamamlamış durumdayız. Bu kadronun son gözdelerinden birisi ise İbrahim Kaş… Genç futbolcu bugünkü pozisyonuna son üç yılda gelişimini tamamlayarak geldi. Rıza Çalımbay döneminde A Takım idmanlarına davet edildi, Türk futboluna “Genç Futbolcu” tabirini tekrar hatırlatan Tigana tarafından futbolseverlere tanıtılıp, A Takım’a alıştırıldı, Şimdilerde Sayın Ertuğrul Sağlam ise kendisine görev veriyor.

Futboseverler İbrahim Kaş ile ilk olarak İstanbul’daki Sheriff maçı ile tanıştı. Beşiktaş Altyapısı’nın yetiştirdiği yetenekli oyunculardan birisi olan İbrahim Kaş, sezon başındaki futboluyla taraftarlardan da “olur” aldı.
roportajin tamami icin surayi ziyaret edebilirsiniz. http://www.webhatti.com/besiktas/77692-roportaj-ibrahim-kas.html

Hiç yorum yok: