29 Kasım 2009 Pazar

besiktas:1 sivasspor:0


besiktas costu bi kere tutabilene ask olsun.. rakiplerimizin kaybettigi hafta kazanmamiz cok onemliydi, daha onceki yillarda hatirlayanlar  olur ne kadar kalp krizi gecirdigimizi, rakiplerin puan kaybettigi hafta bizimde puan kaybetme hastaligimizi, ne mutlu ki bize takimimiz bu hastaligi atlatmis.. bunda gecen sene gelen cifte kupanin da katkisi buyuk cunku futbolcularin kendine guvenmesi  icin mac kazanmalari, kupa, sampiyonluk almalari  gerekir.
 Butun topcularimiz yuregini ortaya koydu ama bir parantez BOBO ya.. sezon basinda bir fransaya gidecek dediler bir ispanyaya o  besiktasta kaldi klubeye demir atti ama yakaladigi sansi cok iyi kullandi  golleri siralamaya eskiden oldugu gibi basladi.. olabilir forvettir tabi 3-4 tane gol atacak diye belki dusunenler olabilir ama o bugunku golde sakatlanma pahasina ayagini topla kaleci arasina soktu tabii oraya gelirkende yaptigi gol kosusu mukemmeldi..
 haftaya icerde diyarbakir maci var, sampiyon gibi karsilanacigini dusunuyorum takimimizin...  sene basi sampiyonlari fenerli ve cimbomlui arkadaslara selam olsun...

Hiç yorum yok: