13 Şubat 2010 Cumartesi

Fenerbahçeli Dostları Kutluyorum


Beşiktaş'ta yapılan başkanlık seçiminden sonra içimden gelmiyor siyah beyaza dair bir şey yazmak. Başkanım demekten utanç duyduğum o adam kulübün tepesinde oldukça çok da yazamayacağım galiba.
Bu kez Fenerli dostlardan bahsetmek istiyorum ben. Biliyorsunuz Aziz Yıldırım FB'nin taraftar profilini değiştirmek, parası olan adamı "müşteri" olarak stada almak düşüncesiyle Saracoğlu'nda kale arkası fiyatlarını 55 TL yapmıştı. Buna isyan eden Fenerli gerçek taraftarlar da çeşitli kampanyalar başlatmış ve duruma çok haklı olarak isyan etmişlerdi. Bir süre sonra Yıldırım fiyatları 44 tl'ye çekmiş ancak fenerli arkadaşlar bu sözde indirime fit olmayarak haklı mücadelelerini sürdürmüşlerdi.
Ve sonunda haklı olan kazandı. Geçen hafta içinde gelen bir haberle Saracoğlu'nda kale arkası biletlerinin 22 tl'ye indiğini öğrendik. İnatla mücadelelerini sürdüren Fenerli dostlara selam ederim. Bu azimleri hak alma çabalarına örnek olacak niteliktedir.
Tekel direnişinin ülke gündemini belirlediği şu günlerde, örgütlenerek kazanılan bu zafer tüm mücadelelere örnek olabilecek niteliktedir. Tekrar tebrikler ezeli rakibimizin gerçek taraftarları....

Hiç yorum yok: