21 Şubat 2010 Pazar

besiktas:1 galatasaray:1 havlu havada

mactan once meksikalilarla cok fena kapistim.. adamlar dos santos diye basimin etini yiyor 1 aydan beri.. mac oncesi tek bir dilegim vardi o da dos santosun golu atip maci kaybetmememizdi.. en azindan bu istegim gerceklesti..
sergenin isyanini yarin yazisini okuduktan sonra size yorumluycam, gitti 20.000$ yana yana.. maca formsuz nihatsiz, gucsuz tabatasiz, yasli yusufsuz ve tek golcu bobosuz basladi hazretleri.. holoskonun 2 nobrenin1 ve ekremin 1 golu var koca sezonda.. ilk yari gol atmamiz mucizeden de ote birseydi nitekim nobrenin emre gungore net bir fizik ustunlugu kuramamasi nedeniyle gol umutlarimiz ikinci yari duran toplara veya karambol pozisyonlara kaldi..
 ikinci yari hazretleri oyundan memnunduki degisiklik yapmadan devam etti.. biz golu beklerken riijkard jo'yu sahaya surdu onun pasinda arda bobonun ilk yarida fenere attigi golun bir benzerini ayni kaleye atti hayelleri soldurdu...
 golu atan arda bir dakika sonra benden bu kadar deyip sedyeye atladigi gibi ortadan kayboldu. bizim meshur dos santos oyuna girince beni bir korku kapladi tabii, ulan dedim bu bi tane sallarsa bir daha amerikada bana futbol konusmak yasak.. ama nerde dos santos yurumekten aciz olunca bir rahatladim..
 beklenen gol duran toptan geldi nihatin ortasinna topu mincikliyan franco topu sivoka iletti o da topu yere sektirip kaleyi ince gordu..
 taraftarin kicini patlatircasina tezahuratlari baslayinca bizimkiler derbide olduklarini hatirlayip son bir care saldirdilar ama ne care... mac 1-1 bitti, dun yazdigim gibi simdi besiktas havluyu elinde tutuyor herhangi bir puan kaybinda havluyu sezon icin aticaz..
 son soz taraftara iyi guzel takima dondunuz, cezalariniz kaldirildi, hersey gulluk gulistanlik ama ardaya mac oncesi kufur ne oluyor.. o adamki carsi icin cok buyuk taraftar demis, sadece 1.5 yil once tum turkiyeyi sokaklarda sevic nagralari attirmis genc futbolcu, hepimizin umudu, gururu.. ona ne kadar kufur eden taraftar, izleyici, seyirci varsa hepinize lanet olsun....

Hiç yorum yok: